SateliTV.net v slovenščini - moj portal o satelitski, kabelski in zemeljski televiziji
petek, 29.3.2024.
kje sem?: Satelitska televizija
SateliTV.net logo
branja: 1591

Program Epic drama HD del ponudbe Total TV.

Avtor teksta: Vito Plavčak, 22.12.2017. ob 16:42
Total TV svojo programsko shemo 23.12. 2017 bogati s še enim odličnim televizijskim programom - Epic drama HD, ki bo ponujal najnovejšo in najkakovostnejšo vsebino. Program so dodali v razširjeno shemo Total TV 2, na programsko mesto 47.

Na svoj račun bodo prišli ljubitelji zgodovinskih dram, saj bodo imeli dostop do največje zbirke priznanih in zanimivih serij različnih žanrov, ki vključujejo kriminalke, klasično literaturo, politiko in moč, zgodovino, vojne, akcijo, pustolovščine, resnično zgodovino in fantazijo. Ob začetku oddajanja kanala Epic Drama si bodo gledalci lahko ogledali priljubljene serije, kot so:

Miniaturistka (The Miniaturist, 3 x 60, The Forge v koprodukciji z Masterpiece)
Priredba mednarodno uspešnega romana Miniaturistka Jessie Burton, prevedenega tudi v slovenščino, je razkošen zgodovinski triler, ki pripoveduje zgodbo o hiši, kjer se pod razkošno lepoto in bogastvom skrivajo prepovedane strasti in nevarne skrivnosti. Leta 1686 18-letna Nella Oortman potrka na vrata velike hiše v najbogatejši amsterdamski soseski. Polna upanja in sanj je pripotovala iz mirnega podeželja, da bi začela novo življenje kot žena vplivnega trgovca Johannesa Brandta. Toda namesto Johannesa jo pričaka njegova hladna sestra Marin in Nella hitro ugotovi, da pri Brandtovih nič ni tako, kot se zdi.
V družbi sovražnika (Close to the Enemy, 7 x 60)

Nevarna tekma s časom... Zgodba se odvija v bombardiranem Londonskem hotelu po drugi svetovni vojni, kjer spremljamo obveščevalnega častnika, stotnika Calluma Fergusona. Njegova zadnja naloga je, da zajetega nemškega znanstvenika Dietra prepriča, da začne delati za britanske letalske sile, ki se jim mudi z razvojem reaktivnega motorja. Začenja se hladna vojna, zato mora Britanija svojim oboroženim silam čim hitreje posredovati najnovejšo tehnologijo. Callum za prepričevanje Dietra, naj dela za Britance, uporabi nekonvencionalne metode in med njima se na koncu splete prijateljstvo, vendar pa ni vse tako, kot se zdi. Skozi serijo Callum sreča še veliko drugih likov, katerih zgodbe se prepletajo, ko se po vojni trudijo znova zgraditi svoja življenja in živeti naprej.

Vas (The Village, sezona 1-2)

Epska družinska saga se dogaja v hribih čudovitega okrožja Peak v angleškem Derbyshiru medtem ko se odvija zgodba o zgodovini 20. stoletja. Pomembni zgodovinski dogodki, spremembe, napredek in premik v nacionalni identiteti so predstavljeni skozi zgodbo vasi. V središču dogajanja so življenja vaščanov (otroci, učitelji, kmetje, lastnik tovarne, pastor, plemstvo). Prva sezona predstavi prva leta 1. svetovne vojne, ki jih vidimo skozi oči starca Berta Middletona. Njegova življenjska zgodba in glas delujeta kot hrbtenica pripovedi, ko razmišljamo o tem, kdo mislimo, da smo in zakaj. Zgodovina brez razmišljanja; zgodovina kot sedanjost, ki je predstavljena pogumno, izjemno podrobno in živopisno.

Detektivka Fisherjeva (Miss Fisher’s Murder Mysteries, sezona 1-3)
Zanimiva in razkošna serija, v kateri nastopa nagrajena gledališka in filmska igralka Essie Davis kot prikupna in ugledna gdč. Phryne Fisher. Detektivka se sprehaja po stranskih ulicah, obiskuje džez klube in čudovite vile v 1920-ih ter se s svojo pištolo z držalom iz biserovine in ostrim umom bori proti krivici. Za sabo pušča vrsto oboževalcev in ta povsem sodobna junakinja uživa v življenju in vznemirjenju, medtem ko rešuje vse vrste skrivnosti. Pomagajo ji prijazna služkinja Dot, malce nejevoljni inšpektor Jack Robinson in teta Prudence. Detektivka Fisherjeva je klasična kriminalna serija.

ostale novice iz te rubrike

19.3.2024. ob 15:54Transponderji VIVACOMA ponovno na HOT BIRDU.Tako so se programi ponovno pojavili na satelitu HOT BIRD. Oddajajo na petih frekvencah : 12616 ... 17.3.2024. ob 6:32Agencija objavlja javni razpis za dve novi nacionalni digitalni radijski omrežji DAB+ R4 in DAB+ R5.Agencija ob tem poudarja, da je digitalna zvokovna radiodifuzija (DAB) prihodnost radijskega ... 16.3.2024. ob 6:13MCM TOP HD na EUTELSATU 16A.Francoski glasbeni program MCM TOP HD oddaja v kodirnem sistemu CONAX na frekvenci 11324 MHz ... 14.3.2024. ob 15:30V paketu A1 Hrvaška AXN na novi frekvenci.Program je do sedaj deloval na frekvenci 11554 MHz ver. Sedaj pa je AXN ADRIA dosegljiv ... 14.3.2024. ob 6:43VIVACOM na HOT BIRDU začasno zapustil 5 transponderjev.Bolgarski direct to home paket VIVACOM je testiral oddajanje na satelitu HOT BIRD na 13. stopinjah ... 5.3.2024. ob 18:41Na EUTELSATU 16A novi programi.Tako na frekvenci 10721 MHz hor. SR 30000 FEC 3/5 DVB-S2 8PSK delujejo naslednji E-SPORTS ... 7.3.2024. ob 16:24V MTS paketu na ASTRI 23,5 st. vzhodno ponovno spremembe.Po tem ko so DTH paket zapustili BALKAN SPORT 1,2 ter 3 so sedaj ponovno malo premešali karte ... 4.3.2024. ob 22:07DTH paket M-SAT zapustili 3. programi.V paketu ne delujejo več BALKAN SPORT 1, BALKAN SPORT 2 ter BALKAN SPORT 3....
Ali bi bila dobrodošla novost na satelitu EUTELSAT 16 A tudi glasbeni tv program AKTUAL TV ?
Vsekakor da.
Mogoče pa res.
Ne rabimo tega programa.
glasuj
Rezultati
Copyright © 2024 SateliTV.net Slovenija. Vse pravice si pridržujemo. Design: ZONA.