Verzija za ispis: Tehnološka nagrada za Telemachovo platformo EON.

http://www.satelitv.net/

Tehnološka nagrada za Telemachovo platformo EON.
Avtor teksta: Vito Plavčak, 27.9.2018. ob 8:56

Na IBC2018, najprestižnejši konferenci o elektronskih medijih in tehnologijah, je platforma EON osvojila nagrado revije CSI v kategoriji Najboljša tehnologija ali storitev za mobilno televizijo (Best mobile TV technology or service).
Telemachova platforma EON prejela tehnološko nagrado


Razvojno središče skupine United Group (SBB, Telemach in Total TV) je s svojo rešitvijo EON premagalo hudo konkurenco tehnoloških podjetij in osvojilo prestižno priznanje za svojo inovativnost. S tem so dokazali, da izdelki, ki jih razvija skupina United Group, dosegajo in presegajo globalne standarde.

Nagrade CSI se podeljujejo že več kot 16 let in sodijo med najbolj prestižne v panogi. Te nagrade spodbujajo in nagrajujejo dosežke na področjih medijskega oddajanja, video produkcije, internetne televizije in storitev interneta stvari.

Revija Cable and Satellite International (CSI) je bila ustanovljena leta 1999 in se osredotoča na področja distribucije vsebine preko kabelske, satelitske in prizemne televizije ter storitev internetne in hibridne televizije ter samostojnih video storitev.

 
Branja (1783).