Verzija za ispis: Na Total TV je prispel prvi pravi program za najstnike !

http://www.satelitv.net/

Na Total TV je prispel prvi pravi program za najstnike !
Avtor teksta: Vito Plavčak, 6.3.2019. ob 5:43

Naročniki storitve Total TV boste lahko od 1. marca uživali v novem programu za najstnike – Vavoom - ki bo nadomestil program Orlando.

Program sestavljajo humoristične serije in serije za mlade odrasle, priljubljeni animirani filmi ter zabavne oddaje, namenjene javnosti, ki zahteva pristne in raznolike vsebine, s katerimi se lahko poistoveti. Najširšemu krogu občinstva je namenjena po vsem svetu priljubljena resničnostna oddaja America’s Got Talent. Pustolovce bo razveselil program Fort Boyard z razburljivimi nalogami in ekipami, ki so pripravljene, da na poti do končnega cilja premagajo številne prepreke.

Uporabniki Total TV boste lahko na novem programu spremljali tudi animirano humoristično serijo The Stanley Dynamic, ki mladega Larryja in njegovega animiranega brata dvojčka spremlja na poti skozi razburljive in napete trenutke življenja v srednji šoli.

Za vse, ki se želite podati v svet borilnih veščin in čarovnij, prihaja risani film Avatar, ki mladega Aanga in njegove prijatelje spremlja pri reševanju sveta.

Program Vavoom, ki bo nadomestil program Orlando Kids, poiščite na programskem mestu 10, v paketu Total TV Start. Sprememba velja tudi za naročnike storitve Total TV Trio. 
Branja (748).