Verzija za ispis: Novi FOLX programi kmalu na satelitu.

http://www.satelitv.net/

Novi FOLX programi kmalu na satelitu.
Avtor teksta: Vito Plavčak, 23.12.2020. ob 17:01

ONE MUSIC TELEVISION, ADRIA MUSIC TELEVISION in FOLX MUSIC TELEVISION Slovenija pričakujemo v januarju na satelitu EUTELSAT 16A.

Vsi 3. programi bodo delovali v HD resoluciji.

FOLX MUSIC TELEVISION Slovenija je narodno-zabavna glasbena televizija, katera povezuje tradicijo, zgodovino in lokalne značilnosti ter jih umešča v današnji sodobni čas,
s čimer modernizira videz narodno-zabavne scene. S tem izpolnjuje svoje poslanstvo, da pomladili in pridobi gledalstvo, ki takšno glasbo spremlja. FOLX svojih gledalcev ne želi poučevati kakšna mora biti njihova glasba ali njihove navade, pač pa si prizadeva, da se vizualno poudari, popularizira, približa in povzdigne že obstoječo in skorajda pozabljeno tradicijo slovenskega prostora.
Ne glede na to, ali gre za mlade gledalce(18–24 let), situirane gledalce (25–49 let) ali za seniorje (50–75 let), nekaj se najde nekaj za vsakogar. Naj bo to velika izbira glasbe ali 24-urni program s priljubljenimi izvajalci tovrstne glasbe.
FOLX MUSIC TELEVISION, Slovenija ima vse! Največje zvezde, najsodobnejše videoposnetke z osupljivo kuliso in najboljšo narodnozabavno glasbo, katera pospeši srce vsakega oboževalca.

ADRIA MUSIC TELEVISION , prinaša pestro ponudbo starih in novih videospotov, pop in rock hitov iz praktično vseh republik bivše juge. Glasba ki jo izvajajo klape bo še dodaten eliksir za emocije, ki jih mnogi zelo pogrešajo.
Z oddajami v živo, z voditelji, tako iz Slovenije, Hrvaške, BIH, Srbije, Črne Gore in severne Makedonije, boste tako v hipu le ped stran od vašega najljubšega zaliva, kjer vas pričakujejo in pozdravljajo galebi, odzvanja glasba naše mladosti in kjer še tako velik problem izgubi svojo moč.
Najboljša glasba iz Slovenije, Hrvaške, BIH, Srbije, Črne Gore in severne Makedonije. In to 24/7!
Zaplešite in zapojte skupaj z nami, podoživite nepozabne koncerte največjih glasbenikov ter dovolite duši da poleti.


ONE, MUSIC TELEVISION glasbeni program, ki ustreza malo bolj modernim in trendovskim glasbenim okusom, po drugi strani pa ni ujet v ozke glasbene zvrsti . Program nudi 24 urno neizmerno barvno paleto uspešnic, mnogoterih žanrov tako za mlado, srednjo kot tudi starejšo generacijo. Program pričara duh časa, ki ga doživljamo danes, riše glasbene smernice za prihodnost, po tiho pa nostalgično spominja tudi na čase, v katere bi se dandanes marsikdo rad vrnil.
Trendovski videospoti, 24 ur na dan, od najnovejših pop skladb do največjih glasbenih uspešnic vseh časov. Program navdušuje gledalce obeh spolov (18-45 let).
Izbor 50 trenutnih glasbenih uspešnic združuje mlado občinstvo (od 15 do 18 let) z občinstvom, ki je mlado po srcu in sledijo trendu.
ONE, MUSIC TELEVISION predvaja najboljše trenutne pop, pop-rock in dance SUPER HITE . Z dnevno posodobljenim seznamom najbolj zaželenih in najbolj gledanih glasbenih videospotov zadnjih 30 let ONE, MUSIC TELEVISION pospeši utrip gledalcev.
Dnevni program občinstvo razveseli s tematskimi glasbenimi bloki, ekskluzivno glasbeno playlisto in HIT playlisto ter programom v živo.
ONE, MUSIC TELEVISION vaš najljubši glasbeni partner.

 
Branja (739).